İZMİR / TORBALI - Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Türkiye'nin 100. bağımsızlık ve cumhuriyet coşkusunu kutladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Gamze SOY öğretmenleri rehberliğinde, öğrenciler özel bir pano hazırladılar. Bu özel gün için hazırlanan duygusal pano milli coşkunun bir parçası oldu.

Haz

Okulumuzun 2022-2023 yılı mezuniyet töreni gerçekleşti. Öğrenciler, dört yıllık emeklerinin ardından lise hayatını resmi olarak geride bırakmanın gururunu yaşadılar. Sevinçli aileler, öğretmenler ve arkadaşlar, öğrencilerin bu önemli dönemlerini kutlamak ve başarılarını taçlandırmak için bir araya geldi.

Haz

Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Erasmus+ Projeleri kapsamında proje ortağı okulları İzmir'de ağırladı. Okul Müdürü Metin Yaşar, öğretmenleri Dicle Hacer Atmaca, Mustafa Sarı, Gamze Soy ve Zeki Yangöz, proje öğrencileri ile birlikte, yürüttükleri Basic Sciences All Over Life ( Yaşam Boyu Temel Bilimler) isimli Erasmus+ projesinin 6. hareketliliğini 20-24 Haziran 2022 tarihleri arasında çeşitli aktiviteler ile gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz ve katılımcı yabancı öğrenciler proje kapsamında "Günlük yaşantımızda temel bilimlerin kullanımı"  konularında aktivitelere katıldılar.

Ara

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program BKM büyük salonda yapıldı.

Kas

Torbalı Türk Telekom Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, koordinatör oldukları Erasmus Ka229 projeleri kapsamındaki BSAOL (Basic Sciences All Over Life) isimli projelerinin ikinci hareketliliğini, 8-12 Kasım tarihlerinde, Portekiz'in Braga şehrinde gerçekleştirdiler.

Tem

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz günü, 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller hakkında Kanunda 25.10.2016 tarihinde yapılan değişiklik ile "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olarak ilan edilmiştir.

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin beşinci yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizi yâd etmek, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak, milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak üzere İlimizde/İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri düzenlenecektir.

15 Temmuz 2016 günü yaşananlar, öncesinde ve sonrasında yaşananlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Tem

2018 yılında başladığımız Erasmus+ Cultural Heritage -  A link to the past, a bridge to the future isimli projesinin son toplantısını İzmir'de gerçekleştirdik. 5-9 temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleşen toplantıda projemizin aktivitelerini gerçekleştirdik, kültür turları ile bölgemizin kültürel mirasını tanıttık.

May

Projenin Amacı:Amacımız Uzaktan Eğitimi geliştirmek ve çözüm bulmaktır. Uzaktan Eğitime yöntemler bulmak ve evrensel gerçeklere ulaşmak ana konularımız olacak.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı ilk günkü heyecanla kutluyoruz.

Öğretmenlerimiz Gülşah ATASOY , Necip ERTUĞBAY ve öğrencilerimizin hazırladıkları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik Spor Bayramı videosu için teşekkür ederiz.