İZMİR / TORBALI - Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Torbalı Türk Telekom MTAL Son Sınıf Öğrencileri Ege Üniversitesi'nde Akademik Gezide

Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin son sınıf öğrencileri, Ege Üniversitesi'nde düzenlenen akademik gezi ile üniversite ortamını yakından tanıma fırsatı buldu.

Öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilen gezi programı kapsamında, Ege Üniversitesi'nin İzmir'deki kampüslerini gezme ve fakülte binalarını ziyaret etme imkanı buldular. Üniversitenin akademisyenleri tarafından verilen bilgilendirici sunumlar ile öğrenciler, çeşitli bölümlerde eğitim almanın avantajlarını ve kariyer olanaklarını öğrenme şansı elde ettiler.

Gezi programı sırasında öğrenciler, üniversite öğrencileriyle etkileşim halinde olup, sorularını sorarak üniversite hayatı hakkında daha detaylı bilgi edinme imkanı buldular. Ayrıca kampüs içindeki sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi alarak üniversite yaşamına dair önemli ipuçları edindiler.

Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, gezi programının öğrencilerin üniversiteye olan ilgisini arttırmak ve kariyer seçeneklerini genişletmek adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Ayrıca, öğrencilerin akademik ve mesleki hedeflerine ulaşmalarına destek olmak için benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

08-05-202408-05-202408-05-2024

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 16:08 - Görüntülenme: 56